Δωμάτια' Μαρίκας

Καλώς ήλθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Κας «Μαρίκας», με θέα το βουνό και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, θα μας βρείτε στο κέντρο της Ζαγοράς. Το κατάλυμα λειτουργεί από το 1976, επεκτάθηκε το 1992 και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα με διαχείριση της κυρίας Άννας και του κυρίου Νίκου, παιδιά της κυρίας Μαρίκας.

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε να περάσετε υπέροχα εξοπλίζοντας όλα τα δωμάτια μας με Τηλεόραση, Air Condition,  ζεστό νερό,  free WI-fi,  ντουζιέρα, W/C,  και ακόμη θα μπορούσαμε να σας ετοιμάσουμε σπιτικό πρωινό εφόσον μας ζητηθεί από πριν.

Εξωτερική Άποψη

Εξωτερικά του κτιρίου υπάρχει κάτω από την πυκνή κληματαριά αυλή γεμάτη με  λουλούδια όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας και γιατί όχι να παίξετε με το κινητό σας. Επίσης στο κάτω μέρος, εξωτερικά του κτιρίου υπάρχει ιδιωτικό παρκινγκ και πολύ κοντά υπάρχει και το δημόσιο παρκινγκ.

Σε απόσταση  200 μέτρων θα βρείτε το  ιστορικό σχολείο του Ρήγα Φεραίου και σε 350 μέτρα την δημόσια βιβλιοθήκη Ζαγοράς. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το εμβληματικό ιστορικό – διατηρητέο κτίριο Αρχοντικό Φρονίμου όπου πλέον στεγάζεται ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Επισκεφθείτε Κοντινές Παραλίες και Χωριά

Επισκεφθείτε τις καταγάλανες παραλίες του Αιγαίου όπως το Χορευτό, Παρίσαινα, Ανάληψη, Άγιοι Σαράντα, λίγο πιο μακριά ο Άγιος Ιωάννη, Νταμούχαρι, Φακίστρα, Μυλοπόταμος.

Επίσης, είναι ιδανικό σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις   στα μαγευτικά γειτονικά χωριά Πουρί, Μακρυρράχη, Κίσσος, Άγιος Δημήτριος, Μούρεσι, Τσαγκαράδα και στις καταγάλανες παραλίες του Αιγαίου όπως το Χορευτό, Παρίσαινα, Ανάληψη, Άγιοι Σαράντα, λίγο πιο μακριά ο Άγιος Ιωάννη, Νταμούχαρι, Φακίστρα, Μυλοπόταμος.

Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πήλιου

Η Ζαγορά, το μεγαλύτερο από τα κεφαλοχώρια του Πήλιου, υπήρξε πρωτοπόρα στην καλλιέργεια των γραμμάτων και την ανάπτυξη της βιοτεχνίας, της ναυτιλίας και του εμπορίου.
 Οι παλιοί Ζαγοριανοί δεν ήταν μόνο άνθρωποι εργατικοί και προοδευτικοί αλλά και φιλάνθρωποι και φιλόθρησκοι. Πολλοί έγιναν δωρητές και ευεργέτες της ιδιαίτερης πατρίδας τους, διαθέτοντας μεγάλα ποσά για έργα κοινής ωφέλειας και για των φιλομαθών νέων. Η πίστη τους στο Θεό εξάλλου και η θεοσέβειά τους αποτυπώνεται στις καταστόλιστες ενοριακές εκκλησίες της κωμόπολης και στα πολυάριθμα εξωκλήσια – παλιά μικρομονάστηρα τα περισσότερα -, που είναι διασκορπισμένα στην περιοχή, από τη θάλασσα μέχρι και στις κορυφές λόφων, πάνω από τη Ζαγορά.
 Οι περισσότερες εκκλησίες είναι χτισμένες πριν από τρεις αιώνες, και ακόμη πρωτύτερα. Στο διάστημα της πολύχρονης παρουσίας τους, από τα χτυπήματα των στοιχείων της φύσης και άλλες αιτίες, κάποια ξωκλήσια έχουν καταστραφεί, αλλά έχουν επισκευαστεί άτεχνα και όλα, σχεδόν ,έχουν χάσει λίγο ή πολύ τον αρχικό τους στολισμό.

Βρείτε μας

Πάμε για φαγητό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

ATM MACHINES

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

“ΜΑΡΙΚΑ”

ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ

ΖΑΓΟΡΑ, 37001

ΤΗΛ. 6986898799

  • Ζαγορά
  • Άγιος Ιωάννης
  • Τσαγκαράδα
  • Πορταριά
  • Βόλος

Νοσοκομείο Βόλου 24213-51000

Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου 24210-76850

Κέντρο Υγείας Ζαγοράς 24260-22222

Περιφερειακό Ιατρείο Κισσού-2426031210

Περιφερειακό Ιατρείο Τσαγκαράδας-2426049208

Περιφερειακό Ιατρείο Πορταρίας-2421099106 

Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας-24210-76995 

Αστυνομικό Τμήμα Ζαγορας-2426022529